Zloděj si odnesl další vločku

Veselí nad Lužnicí - Po případu krádeže vánoční výzdoby ze sloupu veřejného osvětlení, ke kterému došlo v závěru listopadu, šetří policisté další téměř shodný případ. Někdy od minulého úterý do čtvrtka zmizela ze sloupu veřejného osvětlení na Budějovické ulici další sněhová vločka o rozměru 70 x 70 cm. Škoda činí odhadem 6 tisíc korun.

Auto není trezor, to poznal další řidič, z auta mu zmizel notebook

Tábor – I přes veškerá varování, aby lidé nenechávali cennosti v autech, se napálil další z řidičů. Ve svém voze Škoda Octavia zaparkovaném na parkoviště před jedním z táborských supermarketů, nechal v kufru odložený notebook. Byť byl pryč pouze okamžik, počítač značky Lenovo zmizel. Počítač měl hodnotu asi 20 tisíc korun. Po zloději i notebooku pátrají táborští policisté. Není ojedinělý případ, zloději využívají toho, že lidé v klidu nakupují a tipují auta, která vyloupí. Nenechávejte jim žádnou příležitost a nezanechávejte cennosti v autech.

Strážníci městské policie přispěchali na pomoc zraněnému muži

Tábor – V sobotu po jedenácté večerní hodině kolemjdoucí nalezl na Tržním náměstí ležícího muže. Neváhal a na tuto skutečnost upozornil strážníky městské policie. Ti na místě zjistili, že muž zakopl a při pádu se udeřil do hlavy. Muž (49) byl v šoku, ale reagoval na podněty a se strážníky komunikoval, přivolali mu zdravotnickou záchranou službu, která ho nakonec převezla k ošetření do nemocnice.