MISS SEZIMOVO ÚSTÍ 2019
Zájemkyně o získání titulu se mohou hlásit přes formulář na stránkách www.miss-sezimovousti.cz až do soboty 2. února.

Konkurz a výběr finalistek se uskuteční 9. února v sále Spektrum.

Finále se koná 30. března tamtéž a vítězka mimo jiné získá týdenní pobyt u moře.

Dvouletá vláda nejkrásnější dívky letos v březnu skončí. Už nyní se mohou hlásit zájemkyně o titul Miss Sezimovo Ústí 2019. Své pomyslené žezlo a korunku z roku 2017 předá současná panující kráska: Daniela Dušková z Pacova.

„Dva roky kralování jsou určitě příjemným pozlátkem, ale na předání se těším. Musí přijít nová tvář,“ podotýká. Díky soutěži poznala zajímavé lidi a naučila se nové věci. „Úžasná byla možnost cítit se jako princezna, procházet se po mole v dlouhých šatech. Účast mi dala zkušenosti i zážitky. Příjemné bylo setkání se zpěvačkou Danielou Šinkorovou,“ vypíchla.

S odstupem času vzpomíná, že příprava byla velice užitečná a odrazila se pak na finále. „Naučila jsem se základy etikety a ochutnala úžasná jídla,“ vzpomněla si. Negativního na účasti nic neshledala. „Nácviky před soutěží zabraly mnoho času, ale byly velmi přínosné,“ konstatovala.


VZKAZ VÍTĚZCE

Má i vzkaz pro letošní vítězku. „Nenech si to ničím zkazit, až vyhlásí tvé jméno, užij si to a buď na sebe pyšná. Holka, právě si vyhrála auto s plnou nádrží! Bejby nebude sedět v koutě,“ přidala citát z Hříšného tance.

Soutěž je odrazovým můstkem v další kariéře, otevírá dveře ke splnění snů a posiluje sebevědomí. „Účastí se dívkám otevírají dveře dál do světa modelingu. Finalistky z minulých kol se prosadily buď jako manekýnky nebo jako fotomodelky,“ potvrdila Ema Králíková z městského střediska kultury
a sportu.

PODMÍNKY SOUTĚŽE

Casting i finále se odehrají v sále Spektrum. Podmínky přihlášení nejsou náročné na splnění. V podstatě je jedna jediná. „Horní věková hranice není stanovená, přihlásit se mohou všechny dívky, kterým bude finálový večer 16 let. Uzávěrka přihlášek je v sobotu 2. února,“ dodala závazné termíny.

Stačí jednoduše sebrat odvahu, udělat první krok a vyplnit on-line formulář na webových stránkách. Konkurz se koná týden po uzávěrce přihlášek, v sobotu 9. února od 15 hodin.

Z castingu vzejdou finalistky, jež čeká všestranná příprava na jejich den D. „Všechny finalistky načerpají v přípravném měsíci také zkušenosti z oblasti etikety, tance, cvičení či modelingové chůze,“ doplnila detaily Ema Králíková.

Motto letošního ročníku zní výstižně: „Buď sama sebou a dokaž to ostatním!“ Finálový galavečer, který bude pro změnu moderovat herec Miroslav Šimůnek, se uskuteční v sobotu 30. března.

VYHRAJE ZÁJEZD

Královnu krásy si Sezimovoústečtí volí každé dva roky, nyní se tak stane počtvrté. Motivací k přihlášení mohou být kromě korunky také hmotné ceny. „Vítězka získá týdenní letecký zájezd k moři, pronájem vozu a jiné věcné dary,“ uzavřela výčet výher.