Táborští radní dnes projednají rozvoj táborské průmyslové zóny, do níž chtějí dát 10 milionů a možnosti architektonického zlepšení kruhové křižovatky na Prahu, náměstí Fr. Křižíka a T. G. Masaryka před zemědělkou. 
V pondělí přijede ministr průmyslu Jan Mládek do teplárny C – Energy Bohemia Plané n. L. Jednat bude o modernizaci provozu, tvorbě míst na Táborsku a setkání se zaměstnanci.

V úterý se v Táboře pojede druhý díl cyklistického závodu určeného školám z celé republiky Táborské okruhy. Dějištěm se opět stane táborský sportovní areál Komora. První tým odstartuje v 16.30 hodin.

Ve středu začne v Českých Budějovicích výstava Hobby pro kutily a zahrádkáře. Do neděle nabídne výstaviště nářadí pro dům i zahradu, výběr rostlin nebo semen a zboží pro domácnost. Samozřejmostí je doprovodný program.

Ve středu se koná setkání s obyvateli Písku na téma práce městské policie. Beseda se uskuteční od 18 hod.
v zasedací místnosti úřadu 
v Budovcově ulici.
Třeboní ve čtvrtek proběhne 10. štafeta Corpus Domini, která startuje 
v Praze a končí v italském Orvietu. Běh vede po stopách českého kněze Petra 
z roku 1263 z Prahy do Říma. V Třeboni se zastaví pošesté, a to před domem Štěpánka Netolického. Tady se mohou zájemci ve 12.30 hodin připojit ke štafetě a vyběhnout na Domanín, Jílovice a Borovany.

V pátek v Bechyni oslaví narození Karla IV. Císař 
v kočáře projede od kulturního domu ke škole ve Školní ulici. Průvod vyjde před 9. hodinou ráno a před školou ve Školní ulici ho uvítají trhovci a řemeslníci.

Už 180. výročí založení strakonických Rennerových sadů připomene výstava 
v galerii pod širým nebem ArtWall v ulici Želivského. Vernisáž bude v sobotu od 17 hod.
V sobotu zřícenina hradu Šelmberk v Mladé Vožici ožije 11. festivalem historických řemesel. Program po oba víkendové dny začne 
v 10 hod. a končí v 17 hod. Na sobotní večer je naplánována zábava s muzikou.
V sobotu od 10 hodin ráno začne znít Prachaticemi muzika. Kapelník Václav Franz pořádá Festival hudebních kapel. Muzikanti se projdou po městě a zakotví v areálu na Parkáně, aby bavili až do noci.