Koncem minulého týdne mu ho předali českokrumlovští kriminalisté. Devatenáctiletý mladík čelí podezření ze spáchání přečinů těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vozidlo, ve kterém jelo jedenáct lidí, včetně jednoho mladíka na kapotě.
Vezl kamaráda na kapotě, pak ho přejel a těžce zranil

Mladý muž, kterého uvedený řidič vezl na přední kapotě a byl po pádu před vozidlo tovární značky Peugeot přejet, utrpěl mnohačetná zranění celého těla, která ho budou omezovat na běžném způsobu života po dobu několika měsíců.

Ilustrační foto. Pátrací akce.
Pohřešovaný senior zažil noc hrůzy

Takto se dle šetření policie vše sběhlo: Ráno kolem půl čtvrté řídil 19letý mladík osobní auto po komunikaci podél železniční trati mezi Plešovicemi a Třísovem. Uvnitř vozu ale sedělo více osob, než je počet sedadel. Aby toho nebylo málo, tak se na přední kapotě nějakým způsobem držel 21letý mládenec. Peugeot tedy přepravoval celkem 11 cestujících!

David Hostinar, pracovník Červeného kříže, zemřel na následky bodných zranění 17. října 2019 v linecké univerzitní nemocnici.
Vražda od hranic má druhou oběť. Muž pobodaný Afgháncem zemřel v nemocnici

Při jízdě však řidič prudce přibrzdil a mladík z přední kapoty spadl před vůz. Ten ho vzápětí přejel. Mladík utrpěl těžké zranění a byl transportován do nemocnice.