Krádež vloupáním do domu

Planá nad Lužnicí –  Policisté pátrají po pachateli, který se v době od čtvrté hodiny odpolední úterý 30. června do deváté hodiny večerní ve čtvrtek dne 2. července vloupal do sklepních prostor v suterénu rodinného domu ve Strkovské ulici v Plané nad Lužnicí. Odcizil zde neobvyklý lup, a to nerezový elektrický výčepní pult s chlazením a kompresorem, tři kusy kávových sad, tedy celkem 45 šálků, podšálků a talířků, a navíc přibral i 15 kusů CD s hudbou a 20 kusů DVD s filmy. Včetně poškození domu způsobil majiteli škodu ve výši 20 tisíc korun.

Žádáme tímto každého, kdo by měl k objasnění uvedeného skutku jakékoliv další poznatky, ať již z místa činu, stejně jako k výskytu či nabídce prodeje uvedených odcizených předmětů, aby své informace předal policistům místně příslušného Obvodního oddělení Sezimovo Ústí na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře či telefonním čísle 974 238 730. 

Viník z místa nehody ujel

Tábor – Policie se obrací  na média a širokou veřejnost s prosbou o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, která se stala 1. července v době mezi půl osmou a půl dvanáctou hodinou dopolední na parkovišti před domem číslo 2220 v ulici Pod Nemocnicí v Táboře.
S největší pravděpodobností jízdou neznámého vozidla došlo k poškození zde zaparkovaného osobního automobilu Peugeot 206, stříbrné barvy. Neznámý řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa střetu odjel.

Kdo by k uvedenému skutku mohl policistům poskytnout jakékoliv další informace, ať již k přesnějšímu určení času události, neznámému vozidlu či totožnosti jeho řidiče, aby své poznatky předal táborským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici č. 2763 v Táboře, telefonním čísle 974 238 250, případně lince číslo 158.