V sobotu přišel o svou příruční brašničku s osobními doklady, finanční hotovostí, platebními kartami, klíči a mobilním telefonem mladý čtyřiadvacetiletý muž. Jen chvíli ji nechal bez dozoru odloženou v jedné z restaurací v centru města Tábora. Svou škodu odhadl na částku bezmála 1500 korun.

Obdobně dopadla mladá dívka (18) na jedné z táborských diskoték. Okolo jedné hodiny po půlnoci v neděli zjistila, že postrádá svůj mobilní telefon v hodnotě 10 000 korun. Oba poškození se o pomoc obrátili na policisty táborského obvodního oddělení. Policie opětovně upozorňuje, aby si občané davali za každých okolností pozor na své osobní věci.

Další krádež kola
V době šesté hodiny ranní minulou středu zmizelo další jízdní kolo, tentokráte ze železniční stanice u obce Řípec na Veselsku. Stejně jako v předcházejícím případě kolo neuchránilo jeho připoutání lankovým zámkem k zábradlí.
Jednalo se o horské jízdní kolo v hodnotě 4300 korun.

Zloději ukradli rehabilitační přístroje z auta
Policisté z táborského obvodního oddělení pátrají po zloději či zlodějích, kteří se v nočních hodinách minulý pátek vloupali do osobního vozidla, zaparkovaného v ulici Korandova v Táboře. Po rozbití skleněných výplní zavazadlového prostoru a zadních dveří vnikli do vnitřních prostor vozu, kde odcizili zde zanechané rehabilitační magnetoterapeutické přístroje, a to Bioquant N a diagnostický kvantový magnetický rezonanční přístroj, včetně notebooku značky HP. Vedle toho také kožený kufr s firemními dokumenty, koženou tašku a pánský kabát. Poškozením automobilu a vlastní krádeží způsobili majiteli škodu ve výši bezmála 130 000 korun. Policie žádá každého, kdo by mohl k objasnění tohoto skutku přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to jak z místa činu, tak k případné podezřelé nabídce prodeje uvedených přístrojů, aby své poznatky předal policistům na služebně v Divadelní ulici v Táboře.

Pátrání po vozidle a přívěsném vozíku
v blíže neurčené době od 4. do 25. března 2015 byl z uzamčené garáže odcizen nákladní vozík značky Agados. Garáž se nachází v areálu bývalého zemědělského družstva v obci Malšice. Jedná se o starší vozík s hliníkovou korbou. Na jeho nákladové ploše byl umístěn vibrační pěch značky Wacker, který pachatel odcizil i s vozíkem. Souhrnná hmotná škoda je odhadnuta na částku 10 tisíc korun.
Po pachateli, přívěsném vozíku i vibračním pěchu pátrají policisté místně příslušného Obvodního oddělení PČR Bechyně.