Předchozí
1 z 5
Další

Teď jsem maminka a mateřství mě naplňuje. Našemu synovi věnuji veškerou možnou i nemožnou péči. Občas je ale potřeba od těch miminkovských povinností utéct mezi lidi, ať už třeba na sociální síť a nebok práci, protože stále podnikám.

Ilona BravencováZdroj: Deník

Jsem sice rodilá Budějčanda a od dvaceti zde trvale žiji, ale částečně jsem taky holkaz Moravy. A k tomu hodně společenský tvor, takže dobré vínko a posezení s přáteli je pro mne záruka dobré zábavy. Také využívám příležitostí k odpočinku, protože i ten je velmi důležitý.

foto č. 2Zdroj: Deník

Vystudovala jsem španělskou filologii a literaturu. Miluji španělskou kulturu a vše s ní spojené, zbožňuji tanec. Arabské flamenco nebo salsa jsou mi hodně blízké.

foto č. 3Zdroj: Deník

Mým nedávným zaměstnáním, nyní koníčkem, je dermoporadenství, péče o pleť a líčení. Mé krédo je, že když se žena dobře cítí, vypadá skvěle. Může se zdát, že mé hobby a práce spolu nesouvisí, ale za mě tvoří komplex, který dotváří mou osobnost.

foto č. 4Zdroj: Deník

Mám ráda práci s lidmi, a když mi do cesty přišel projekt zdraví Ramissio, našla jsem se v něm a věděla, že si k mateřské toto podnikání přidám. Když se něčemu věnuji, snažím se proniknout do hloubky a zkušenosti pak předávám dál na různých prezentacích po celé zemi.

foto č. 5Zdroj: Deník