Vzpomínkových klání na v dubnu zesnulého člena klubu, bývalého rozhodčího a předsedu OV ČVS se zúčastnilo 12 družstev z prvoligových soutěží juniorek a kadetek. V turnaji dominovaly týmy SK Hlincovka – juniorky zvítězily, kadetky braly stříbro. Z domácích celků se výrazněji prosadily kadetky, které skončily sedmé, juniorky braly 10. příčku.

VÝSLEDKY VOLEJBALU – juniorky: - Hlincovka kadetky 0:2, - Volejbal Plzeň juniorky 0:2, - Karlovy Vary kadetky 2:1. Kadetky: - Karlovy Vary juniorky 1:2, - Třebín juniorky 1:2, - VK Baník Sokolov 2:0. O postup do skupin o umístění: Tábor juniorky – Tábor kadetky 0:2.
V následné skupině o 7. – 9. místo porazily výtečně hrající kadetky juniorky z Plzně (2:0) i družstvo Baníku Sokolov (2:1).

Trenérka Volejbalu Tábor Dagmar Bártová k vystoupení domácích volejbalistek poznamenala: „Kadetky podaly vynikající výkon, především díky svojí bojovnosti a zápalu pro hru. Je to nový tým, který se teprve dává dohromady pod vedením trenéra Wernera Cigána, a do budoucna by mohl překvapit. Juniorky byly oslabeny o libera a jednu nemocnou hráčku, ale i přesto se od nich čekalo více. Doufáme, že do 23. září, kdy nám začíná liga, bude všechno v pořádku.“

SESTAVY VOLEJBALU – juniorky: Brůžková, Černá, Jakubcová, Krausová, A. Krejčová, Krůčková, Kubová, Nyklová. Kadetky: Douchová, Fukalová, Fraňková, Gruberová, Kalabová, Krejčová T., Matějková, Martínková, Vrtíšková.

Adéla Krejčová byla vyhlášena nejlepší smečařkou turnaje.