V průběhu srpna absolvovali pod vedením svých lektorů týdenní soustředění na Mozolově. V prostorách i okolí tohoto parkhotelu se ponořili do tréninku nových sestav, ale navíc si stihli užít i bohatý doprovodný program. Věnovali se společenským hrám, nechyběly návštěvy bazénu ani další aktivity pro stmelování kolektivu, do kterého přibylo právě na soustředění několik nových tváří.

„Vyjma lektorů se nás sešlo přesně čtyřicet, a to už je slušný oddíl,“ informuje s úsměvem Michaela Novotná za Fresh Dance SK Viktoria. „Ti nejstarší se věnovali tanci šest hodin denně. Nacvičili hned několik nových sestav, stejně jako nejmladší děvčata, která byla v tréninku jen o dvě hodiny méně.“

Po celém týdnu nabrali všichni aktéři mozolovského pobytu více elánu do nového školního roku a taneční sezony, která pro ně brzy začne. Jejich vítězné choreografie budou v příštích měsících jistě k vidění v plesových sálech. A ještě upozornění - první tréninky v tělocvičně ZŠ Helsinská se uskuteční v úterý 12. září mezi 15. a 18. hodinou, a zváni jsou všichni, kteří se chtějí do party Fresh Dance přidat.