Muži a ženy Sokola ČB jedou k I. lize do Prahy na Eden. Po povolení hostování Tomáše Němejce do Šk. Plzeň a Jiřího Poláka do Dukly by mohli ve sprintech družstvu pomoci hostující Ondřej Macík z Dukly (21,47, ale loni v létě neběhal) a Jan Procházka z Plzně (11,20). Ve II. lize, sk. B se v Plzni představí muži a ženy VS (ty bez Adély Záhorové, hostující v Plzni) a ženy Čtyř Dvorů. Na domácí půdě bude v sobotu od 10 hodin ve Veselí nad Lužnicí KP družstev mladšího žactva, v neděli ve Čtyřech Dvorech od 10 hodin první kolo KP družstev mužů a žen.

Nový termín běhu kolem Hluboké je sobota 2. října 2021, informovala náš web ředitelka závodu Růžena Smolíková - s douškou: "Doufám, že nepřijde nějaká další vlna covidu…" A přidala informaci "mimo soutěž", vyřídila pozdrav od Milady Schreibmeierové (77), od poloviny šedesátých let stále krajské rekordmanky v kouli a disku. Pro ty, kdo sledují volejbal, doplnila, že Miladina vnučka Lucie, dcera Jany Nové, se teď dostala do širšího výběru nároďáku. Další její vnučka, dcera jejího syna, hraje dobře házenou. Ostatně jak nám před časem řekla, těch vnoučat má sedm! Tak ať se rodině daří dál! Na snímku z roku 1962 je zleva trenér KIN ČB Karel Nedobitý a jeho mladí medailisté, půlkařka Marie Haladová, Josef Horčic a Milada Fraňková-Schreibmeierová.

Z aktuálních výsledků: 3000 m v Nové Včelnici Šimon Michálek (16, NV) 9:22,13 - letos třetí muž v kraji, Patrik Novák (26) 10:03,29, Marek Strnad (20) 10:03,72.