Na prosluněné „Kvapilce“ před dvěma stovkami diváků prohráli 0:3 a po třech vystoupeních v odvetné části zůstávají bez získaného bodu při skóre 2:10

Na utkání s favoritem se sice vyzbrojili o několik pendlů z kádru druholigového A-týmu, jenže ti zůstali s výjimkou bojovného štírka Frýdka téměř neviditelní.

Utkání přitom nezačalo pro poslední tým tabulky špatně a Pražané to s ním měli v první půlhodině hry těžké. Na jejím konci ovšem domácí celek neproměnil tři jasné tutovky, které se zrodily z jediného závaru před hostující brankou, a hned vzápětí za to pykal. Při následném protiútoku si hráči Admiry vynutili faul a z následné penalty je Zahálka bezpečně poslal do vedení. O šest minut později už vedl favorit o dva góly, to když potrestal výpadek domácí defenzívy Čácha a zvýšil na rozdíl dvou branek.

Po obrátce si hosté své vedení bezpečně hlídali, a když v 64. minutě přidal dorážející Fric třetí gól Admiry, bylo o osudu střetnutí definitivně rozhodnuto.

FC MAS TÁBORSKO B – ADMIRA PRAHA 0:3 (0:2)

Branky: 31. Zahálka (11), 37. Čácha, 64. Fric. Rozhodčí: Šimek – Brychta, Hrkal, ŽK: 1:4 (71. Frýdek – 34. Horák, 38. Křížek, 48. Vosický, 54. Majer). Diváků: 200.