SK JIHLAVA – 1. FbK TÁBOR 10:1 (1:0, 4:1, 5:0)

Branka Tábora: Mareš (Janovský).
Sestava 1. FbK Tábor: Václavík – M. Klípa, R. Klípa, Janura, Vodrážka, Hloušek, Korbel, Kutner, Mareš, Holub, Odložilík, Janovský, Kořínek, Novák.

Táborští hráči měli svého soupeře v tabulce daleko za zády, ale na ploše jihlavské haly to tak nevypadalo. Na vedení 3:0 ještě dokázal zkušený Mareš odpovědět, ale pak už se prosazovali výhradně domácí střelci. Za nepříznivého stavu nenašli hosté vůli ani chuť jim vzdorovat a výsledek poslední třetiny hovoří za všechno.

SNIPERS TŘEBÍČ B – 1, FbK TÁBOR 3:11 (0:2, 1:5, 2:4)

Branky Tábora: Janovský (Korbel), Novák (Holub), Odložilík (Janovský), Loskot (Bouška), Janura (Korbel), Janovský (Korbel), Novák, Novák (Holub), Odložilík (Janovský), Korbel (Janovský), Korbel (Janovský).
Sestava 1. FbK Tábor: Bouška – M. Klípa, R. Klípa, Janura, Korbel, Kutner, Holub, Loskot, Odložilík, Janovský, Kořínek, Novák.

Nedělní střetnutí na třebíčské půdě přiložilo na sobotní bolavou ránu alespoň drobnou hojivou náplast. Jihočeši sice k utkání nastoupili v okleštěné sestavě, ale už v první části se uklidnili dvěma brankami a postupně vtiskli výši svého vítězství dvoucifernou podobu. Ústřední podíl na tom mají Marek Janovský (2+4), Pavel Korbel (2+3) a Jiří Novák (3+0).

Miloslav Kočí