Závod se odvíjel na mapě Březina nedaleko Kozího hrádku, přičemž start i cíl závodu byl situován na hrázi rybníka Jezero a zázemí našli organizátoři i závodníci v areálu občerstvení u Kozího hrádku.

Na přichystané tratě se v krásném říjnovém dni vydaly jak nejmenší děti v doprovodu rodičů, tak i dospělí. Pro některé účastníky to byl vůbec první orientační závod, pro jiné už šestý sezónní start v rámci seriálu Dětské ligy Táborska.

Po skončení závodu využila většina jeho aktérů pěkného zázemí dětského hřiště a louky v blízkosti prezentace k další pohybové aktivitě, a tak mohli být všichni spokojení s prožitím sportovního dne v přírodě.

Dodejme, že akci uspořádal oddíl orientačního běhu OK Střelka ve spolupráci s Městským střediskem kultury a sportu Sezimovo Ústí.

POŘADÍ NEJLEPŠÍCH - fáborková trať s doprovodem: 1. Nora Demangeon, 2. Matouš Bláža, 3. Tomáš Návara. Fáborková trať samostatně: 1. Adam Láznička, 2. Antonín Wierer, 3. Aneta Lubasová. Trať podle mapy lehká: 1. Jan Belada, 2. Nora Plachá, 3. Jan Wierer. Trať podle mapy těžká do 15 let: 1. Zita Plachá, 2. Eliška Čápová, 3. Jakub Krätzer. Trať podle mapy těžká nad 15 let: 1. Martin Wierer, 2. Ondřej Vaníček, 3. Dušan Kříž.

Další díl Dětské ligy Táborska se koná v neděli 28. října od 14 hodin na fotbalovém hřišti v Táboře–Měšicích.