Hasiči po příjezdu na místo nehody a jeho průzkumu podle tiskové mluvčí Venduly Matějů upřesnili, že se jedná o havarovaný vůz značky Škoda Octavia, které se zcela zničené nacházelo na silnici. Uvnitř byl zaklíněný zraněný spolujezdec, řidič s viditelně lehčími zraněnými byl z auta venku.

"Zasahující hasiči zajistili místo nehody i havarovanou Octavii a zahájili vyprošťování zaklíněného spolujezdce. Hydraulickým vyprošťovacím zařízením odtlačili palubní desku a uvolnili tak spolujezdcovy nohy. Zároveň tak vytvořili prostor, aby mu mohli nasadit krční límec a vyprošťovací vestu. Pak zraněného nasunuli na zádovou desku a z auta vyprostili," upřesnila Vendula Matějů.

Okamžitě po vyproštění ho předali do péče zdravotníků záchranné služby. Potom jednotka pokračovala v zásahu likvidačními pracemi. "Uklidila ze silnice části karosérie, střepy, plasty a vyteklé provozní náplně. Ve spolupráci s odtahovou službou provedla odstranění havarovaného automobilu z komunikace. Při nehodě došlo k poškození sloupu veřejného osvětlení, dopravního značení a oplocení pozemku blízkého rodinného domu," dodala podrobnosti.

Hasiči proto část plotu odstranili a dál rozbrušovací pilou demontovala poškozený sloup veřejného osvětlení. Nehodu na místě šetřila policie.