21:46 - Pozor by si měli aktuálně dát řidiči u Jistebnice. Ve 21:35 byl hlášen střet osobního vozidla se srnou na silnici II/122. Momentálně probíhá vyšetřování nehody. S omezením dopravy zde počítejte zhruba do 22:35.

20:49 - Ani sobotní večer není v úplném klidu. V Prachaticích došlo ve 20:40 ve Vodňanské ulici k dopravní nehodě osobního vozidla. Naštěstí bez zranění.

15:32 - Dopravní nehodu osobního auta s motocyklem řeší také policisté v Lipně nad Vltavou. K nehodě se zraněním došlo ve čtvrt na čtyři na silnici II/163. 

Zraněním skončila také havárie osobního vozidla na silnici I/19 u Milevska. Záchranáři a policisté k nehodě zamířili ve 14:45 hodin.

14:40 - Kolony aut se tvoří v okolí Pištína, kde stále probíhá vyšetřování nehody a odstraňování jejích následků. S komplikacemi počítejte minimálně do 15. hodiny. Věnujte jízdě maximální pozornost.

Zranění se nevyhýbají ani cyklistům. Dokládá to nehoda cyklisty, která se stala u Frymburka ve čtrt na tři odpoledne. Na místo vyjížděla i záchranná služba.

13:28 hodin - Nejaktuálněji je hlášena dopravní nehoda na silnici II/121 u Zvíkovského Podhradí, kde se pět minut po 13. hodině střetla dvě osobní vozidla. S možnými komplikacemi v dopravě zde počítejte přibližně do 14. hodiny.

Vážnější nehoda je hlášena u Pištína na Českobudějovicku. Ve tři čtvrtě na jednu na silnici I/20 havarovala dvě osobní vozidla. Jedno z nich skončilo po havárii převrácené na střechu. Na místo vyjížděli záchranáři, nehodu vyšetřují policisté. Zde počítejte s možným omezením v dopravě zhruba do 13:45 hodin.

Ve stejný čas havarovala rovněž dvě osobní vozidla také na silonici I/3 u Neplachova. V tomto případě nejsou hlášeny zraněné osoby, nicméně s komplikacemi způsobenými vyšetřováním nehody a odstraňováním jejích následků počítejte do 13:45 hodin.

Zraněním skončil střet motocyklu s osobnímn vozidlem. Stalo se to kolem 11. hodiny na silnici III/14322 u obce Branišov na Českobudějovicku. Silnice musela být dočasně uzavřena. Vyšetřování nehody trvá a s možnými dopravními komplikacemi zde počítejte až do 14. hodiny.