Kapely Ticho de pre cupé band, Schodiště a Civilní obrana vystoupí v pátek 15. října od 21 hodin v KD Jistebnice. Kapela Keks pokračuje ve svém jihočeském turné. V KD Soběslav zahraje od 21 hodin. Klasickou rockovou hudbu nabídne od 20 hodin party v táborském klubu MP7. Rockovou hudbu uslyšíte také v táborském klubu Orion, od 20 hodin hrají kapely V rámci možností a Původní Bureš. Poslední Funparty v táborském klubu Milenium se uskuteční od 21 hodin. Hudbu pustí Honza Průcha, Basslicker, Dářa, Čechťa, Cezar, Roman Anděl a další. Nebude chybět ani projekce či soutěže. I Love Techno je party v táborském baru Envy. Start je ve 21 hodin.

Pivní pochod Malšice-Tábor startuje v sobotu 16. října od vlakového nádraží. Sraz je v 11 hodin. Vlakem se sjede do Malšic a odtud pěšky kolem řeky do Tábora na Harrachovku. Od 14 hodin se na letišti Aero klubu Tábor, u Čápova dvora, sejdou ti, co rádi pouští draka. Na tradiční Drakiádě čekejte hodnocení délky letu a vzhledu vlastnoručně vyrobených draků, exhibice leteckých modelářů a vodních záchranářů DDM Tábor. Pro vítěze jsou připraveny ceny.

Třetí ročník festivalu tvrdé hudby Ratata fest se koná tradičně v dražickém kulturním domě. Od 19.30 hodin zahrají kapely Balamuta, Troodon, Sobi 20, Rain Shadow, Arachne, Meresiew, Psycho Bitchies. Vstupné je 100 korun.
Bechyňská zábavová kapela Vodovod vystoupí od 21 hodin na domácí půdě, v kulturním domě.
Rozlámané rytmy přinese akce Junglebeats v táborském klubu Bar-Do. Od 21 hodin z desek zahrají Local Heroes, Dirty Boy + Brock a Satiwa. Projekci pouští Menurak, Efiks a Phillipi.

Potřinácté se táborským klubem 604 ponese taneční hudba. Akce Discomazec nabídne od 21 hodin projekt Italobrothers. Doplní ho pouštěním hudby Dářa, Basslicker a Roman Máj.

Klidová neděle je časem na pohádku. O chytrém Honzovi a princezně Rozárce mohou děti slyšet a vidět v táborském Divadle Oskara Nedbala od 14.30 hodin.


David Peltán