SOBOTA

TÁBOR

Noc divadel. Táborské Divadlo Oskara Nedbala se chystá prožít mimořádný večer a přizváni jsou všichni ti, kteří si chtějí užít divadelní život z jiného úhlu pohledu. Bohatý program nejrůznějších představení, hudebních vystoupení i výstav ve všech prostorách divadla začne v 17 hodin. V 17.30 hodin se stane jeho součástí komentovaná prohlídka budovy, od 20 hodin až do půlnoci rozezní divadelní klub diskotéka.

Setkání sběratelů. Dům armády v Táboře (Náchodské sídliště) bude patřit už od 7.30 hodin až do 10.30 hodin sběratelům odznaků, pohlednic, modelů, militarií, etiket a dalšího drobného zboží. Chcete-li koupit, prodat či vyměnit, nesmíte na tomto podzimním sběratelském setkání chybět.

Hair párty. Aux Café na Střelnici bude patřit od 19 hodin všem majitelům bujné kštice, ale i těm, kteří si pomohou parukami všech druhů a barev. K tanci a poslechu jim zahraje DJ Mates.

Podzemní drumbác. V Baru Pod zemí ve Špitálské ulici bude pořádně živo. Mejdan The Vinyl Scrapers v režii tří DJ odstartuje ve 21 hodin.

Metal v Bardu. Na pořádný metalový nářez si dojděte do Barda v Palackého ulici. Od 20 hodin se tam chopí otěží kapely Procrastination, Colp a Nephila.

SUDOMĚŘICE U TÁBORA


Taneční zábava. Sobotní večer v sudoměřické restauraci U nádraží se ocitne v režii domácí kapely Princip rock. V jejím podání zazní nové, zánovní i časem ošlehané hity z toho i minulého století. Zábava vypukne ve 20 hodin.

VESELÍ NAD LUŽNICÍ

Taneční večer. Lektoři Hana Stehlíková a Jiří Těhník za doprovodu živé kapely ukážou návštěvníkům kulturního domu, že si nemusejí na plesech či zábavách vystačit jen s valčíkem a polkou. Základy tanců cha-cha, quickstep, jive nebo waltz si můžete osvojit od 20 hodin.

NEDĚLE

JISTEBNICE

Povídání. Další díl setkání v klubovně hasičského domu si vezme pod patronát fotograf a publicista David Peltán. Popovídá o osudu opuštěných a mnohdy už neexistujících starých mlýnů a jiných objektů na Táborsku. Tomuto tématu se v uplynulých čtyřech letech věnoval na stránkách Táborského deníku. Začátek besedy je v 17 hodin.