V chrudimském zákulisí je připraven také web Táborského deníku, aby fanouškům přiblížil atmosféru utkání prostřednictvím aktuálních vstupů s ohlasy přímých aktérů zápasu.

18:35

První třetina měla vyrovnaný průběh, a také skončila nerozhodným výsledkem 1:1. Do vedení se dostali hosté, když v 9.minutě našla Kostourkova přihrávka zpoza branky Štrbu a ten usměrnil kotouč za záda brankáře Landmana. Domácí celek vyrovnal ve 13. minutě při své druhé početní převaze, když se do Kovářovy klece snesl vyražený puk z hole Šedy. Stav 1:1 zůstal přes některé slibné šance na obou stranách nezměněn.

Táborským fandům dlužíme sestavu jejich mužstva: Kovář- Havran, Kanov, Poživil, Lukáč, Kudrna, Černý, Zíb - Kostourek, Šperger, Kocar - Nedorost, Štrba, Padělek - Kuchejda, Červený, Mrkvička - Voříšek, Matušík, Polodna, Hanzal (tento hráč přišel do Tábora z jihlavské Dukly).

19:26

Do závěrečného dějství si Jihočeši přenesou jednobrankový náskok. Do druhé části hry nenastoupil zkušený útočník Štrba (zraněnýprst na ruce) a šanci tak poprvé dostal čerstvý novic v táborských barvách Jiří Hanzal. Ve velmi svižné a urputně vedené bitvě měli opět oba brankáři dost práce. Smutnějším z nich byl domácí mladík Landsman, který kapitoval ve 29. minutě; po vyhrané buly Šergera se opřel do puku Havran a teč Kostourka stanovila vedení hostů 2:1.

"Hraje se bojovný a naprosto vyrovnaný zápas . Pro kluky je to dost náročné, ale je vidět, že chtějí. Do vedení jsme se dostali po střele od modré čáry," hodnotil trenér Jaroslav Pařízek.

20:12


Táborské mužstvo si z důležitého střetnutí na východě Čech odváží vítězství 3:1. V poslední třetině se sice úporně, ale efektivně bránilo soupeřovu tlaku a především díky výtečnému brankáři Kovářovi neinkasovalo. Naopak v 58. minutě vystřelil krásnou střelu švihem Kuchejda a zpečetil tříbodový zisk Kohoutů. Výhru táborští hned na místě oslavili s poměrně početnou skupinkou svých fandů.