Nejenže dokázal znovu zpevnit základy své existence a problémy zmítaný klub výrazně stabilizovat, ale navíc splnil všechny své cíle a plány. Jednou z nejpodstatnějších informací se stala skutečnost, že ekonomika klubu zakončila uplynulé období v plusových číslech. „Byly to samozřejmě nesmírně těžké dva roky, ale zvládli jsme je více než se ctí. Musíme touto cestou poděkovat všem našim partnerům v čele s městem a věříme, že se bude nastolená spolupráce nadále rozvíjet," řekl na valné hromadě ředitel klubu Miroslav Smetana.

Činnost mládežnických mužstev vplula do klidných vod a dokonce vykázala vzrůstající zájem o hokej. Na poli sportovních výsledků se s ročním zpožděním podařil vytoužený návrat juniorů do ligové soutěže. Bleskový republikový comeback prožil mužský tým. V prvním roce nové éry postoupil z krajské společnosti do druhé ligy, kterou hned po svém návratu ovládl a probojoval se až k barážovým branám druhé nejvyšší soutěže. Tento obrovský úspěch A-mužstva rozpoutal ve městě nad Jordánem novou mohutnou vlnu hokejové euforie.

„Naší prioritou po onom roce 2011 byla především záchrana a stabilizace mládežnického hokeje. O to větší radost nám mužstvo mužů připravilo. Dobře víme, že právě kvalitní mužský tým je nesmírně důležitý a nezbytný pro dobré fungování mládeže v klubu," poznamenal člen správní rady a šéftrenér mládeže HC Tábor Štěpán Kadilák. Na stupnici posledních úspěchů táborského hokeje staví nejvýše výtečný výsledek náborové práce. „Podařilo se nám probudit zájem o hokej a přilákat hodně nových dětí pro naše nejmladší ročníky, to znamená první a druhou třídu. Jak už jsem řekl, úzce to souvisí i s úspěchem A-mužstva. Pro budoucnost klubu je to samozřejmě vynikající a myslím si, že v této době nemá něco takového alespoň tady na jihu Čech obdoby," libuje si Štěpán Kadilák.

Usnášeníschopný počet přítomných členů si na závěr valné hromady zvolil vedení klubu pro nadcházející dva roky. Složení správní rady zůstalo beze změn – do dalšího období půjde opět ve složení Jaroslav Drda, Jaroslav Dvořák, Štěpán Kadilák, Miroslav Smetana a Miroslav Volena. Kontrolní a smírčí komise bude fungovat ve složení Miloslav Čech, René Skalický a Pavel Zenkl.