V hostující sestavě se objevily tři nové posily: obránce Kučný a útočníci M. Bárta s Jonákem. Premiérově okusil druhou nejvyšší soutěž dospělých věkem teprve starší dorostenec Beránek. Do branky se opět postavil Kváča.

Úvodní třetina nabídla vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách, ale žádný gól. Větší možnosti měli hosté. Nedorosta však vychytal mladý gólman Hlaváč a Čermák v přesilovce nastřelil tyč. První třetina nabídla také moment zralý na ocenění cenou fair play. To když domácí Christov změnil výrok rozhodčích a odmítl vyloučení českobudějovického hráče, přestože se jeho tým v té době bránil v oslabení. Klobouk dolů!

Ve druhé třetině si Jihočeši vynutili poměrně výraznou převahu, ale naráželi na slabší koncovku a výborného Hlaváče v brance. A když se dvě minuty před druhou sirénou krásně trefil českobudějovický odchovanec Piegl, Frýdek vedl.

Hned na začátku třetího dějství bylo ještě hůř. Pieglovu další tvrdou střelu Kváča ještě vyrazil, ale na Raškovu dorážku už reagovat nestačil. Ve 48. min. při hře čtyři na čtyři snížil Vlček. 

Ale další gól už hosté dát nedokázali. Naopak při závěrečné hře bez brankáře sami inkasovali. Do prázdné branky uzavřel na konečných 3:1 Haman.

Branky a nahrávky: 38. Piegl (Christov, Kofroň), 42. Raška (Piegl, Bajtek), 60. Haman – 48. Vlček (Fillman). Vyloučení: 6:7, bez využití. Rozhodčí: Šutala, Obadal – Bryška, Wesley. Diváci: 1139.

ČEZ Motor: Kváča – Kutlák, Kučný, Fillman, Vráblík, Pavlin, Pýcha – Čermák, L. Rob ml., Nedorost – Dostálek, Galamboš, Heřman – M. Bárta, Pajič, Jonák – Vlček, Prokeš, Beránek. Trenéři Jelínek a L. Rob starší.