Hosté nastoupili s Kloučkem v brance a s útočníkem Babkou opět v roli obránce. Mimo sestavu zůstal útočník Veselý a pochopitelně také marodi Plášil, Pavel, Svach, Karabáček a Přikryl.

Jako už tradičně byl v duelu těchto dvou soupeřů k vidění ofenzivní hokej, při kterém se na obranu příliš nemyslelo.
Jihočeši byli v úvodních minutách lepší a už ve 3. minutě šli do vedení. Beránek pronikl do útočného pásma a svižnou střelou pod horní tyčku překonal A. Berana.

Motor byl sice lepší, ale přesto mohl vyrovnat gólmanův starší bratr M. Beran, jenž se po nedorozumění v hostující obraně řítil sám na Kloučka, ale nastřelil jenom tyč jeho klece.

Šancí si pak ještě v první třetině vytvořily oba celky hodně, tu úplně největší měl při vlastním oslabení hostující Michnáč, ale skóre už se neměnilo.

Ofenzivní partie pokračovala i po změně stran. Domácí mladíci hrozili v přesilovce při vyloučení Pýchy, ale uhodilo znovu na druhé straně. Ve 27. min. tečoval tvrdou střelou Vydareného Gilbert a bylo to 0:2. Druhá branka hostující celek ještě více zklidnila a kontroloval hru. Vytvářel si i další šance, ale mladší z bratří Beranů v brance už ve druhé třetině neinkasoval.

I v závěrečném dějství se hrálo hodně bezstarostně, především z domácí strany. Motor si v pohodě hlídal dvoubrankový náskok. Severočechy mohl vrátit do hry Fin Korkiakoski, na výborného Kloučka si však nepřišel. Kališníci očividně stáli o možnost ještě se zápasem něco udělat, ale jejich hokejové dovednosti jim to neumožňovaly.

Jihočeši hráli v pohodě a občas také dokázali zahrozit. M. Novák měl dvě velice slibné příležitosti, ale skórovat se mu nepodařilo. Nepovedlo se to ani Babkovi, jehož bomba orazítkovala konstrukci domácí branky.

Stadion toho moc nepředvedl ani v přesilovce a necelé tři minuty před konce se domácí střídačka odhodlala k power play. Ta ale netrvala dlouho, protože Christov trefil prázdnou branku a definitivně tím pojistil zaslouženou výhru Motoru.

Branky a nahrávky: 3. Beránek (Pýcha), 27. Gilbert (Vydarený), 58. Christov (Venkrbec). Vyloučení: 4:5 (navíc dom. D. Voženílek 10 min.), bez využití. Rozhodčí: Micka, Caban – Axman, Roischl. Diváci: 888.
ČEZ Motor: Klouček – Suchánek, Vydarený, Babka, Pýcha, Allen, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Gilbert, Raška, M. Novák – Endál, Prokeš, Šimánek – Zd. Doležal, Kloz, Beránek – Michnáč. Trenéři Prospal a Totter.