Úkol splněn! Fotbalisté rezervního týmu FC MAS Táborsko cestovali  neděli do Čáslavi s jasným tříbodovým cílem. Domácí celek už jen matně vzpomíná na druholigové časy a v současnosti se beznadějně zmítá u dna tabulky České ligy.

 Výrazný rozdíl v tabulkovém postavení i aktuálním rozpoložení obou mužstev se hráči Čáslavi snažili eliminovat ohromným nasazením a donutili hosty o očekávané vítězství tvrdě bojovat. Po necelé půlhodině hry přiživil domácí naděje na potřebný bodový zisk vedoucí gól Mlynky. V samém závěru první půle se však zrodil důležitý moment v podání hostujícího Dordiče, jehož přesný zásah zpříjemnil fotbalistům Táborska cestu do šaten.

 Druhé dějství se neslo ve znamení viditelné, leč dlouho neefektivní snahy hostů o vítěznou trefu. Na konci se však ukázalo, jak je důležité mít Stoszka. Bojovný forvard ve středu rozhodl zápas s Převýšovem, když v roli střídajícího hráče obstaral oba góly FC MAS. Tentokrát si schoval svůj drtivý úder až na 87. minutu, kdy zajistil mužstvu ze Svépomoci vítězství 2:1.

 Na straně vítězného týmu propukla po závěrečném hvizdu bujará radost. Druhé vítězství v řadě je pro jeho hráče jistě vzpruhou před nedělním soubojem se suverénním lídrem soutěže z Chrudimi.

 Miroslav Čížek, asistent trenéra FC MAS Táborsko B: „Od úvodních minut jsme my byli   lepším týmem, ale domácí hráči všechno doháněli bojovností. Naše vítězství bylo ale zasloužené, také proto, že jsme si vytvořili více vyložených šancí. Při pohledu na konečný výsledek se může zdát naše výhra jako šťastná, ale bylo to spravedlivé."

FK Čáslav – FC MAS Táborsko B 1:2 (1:1)

Branky: 28. Mlynka – 45. Dordič, 87. Stoszek, rozhodčí: Mudra – Pastyřík, Duda, ŽK: 2:1 (Kunášek, Mlynka – Škarda), diváků: 43.

Sestava Táborska B: Blažek – Smetana, Vavřina, Škarda, Nohava – Turek – Dordič (74. J. Rabiňák), Peterka, Traore (46. Kučera), Valenta (66. Novák) – Stoszek (88. M. Rabiňák).