Fotbalistky Sokola Sezimovo Ústí udělaly v neděli svým trenérům i fanouškům velkou radost. V domácím střetnutí České ligy proti Mnichovu Hradišti nastřílely už v prvním poločase tři góly a po závěrečném hvizdu slavily zasloužené vítězství, které je vyneslo ze dna tabulky na 10. místo před Jablonec a Mělník.

Tým Mnichova Hradiště dorazil do areálu s jedenáctičlenným hráčským ansámblem. Už ve 3. minutě srazil hostující družinu do kolen gól Hrobské, který se stal pro domácí diváky předzvěstí příjemně stráveného odpoledne.

Spokojeností se po vítězném utkání netajil ani trenér Sokola Vlastislav Feik: „Hráčky soupeře byly urostlé, ale naše holky se s tím vypořádaly a předvedly opravdu dobrý výkon. Nemám jim co vytknout. Od začátku hrály kombinačně a nechyběla jim bojovnost, navíc nám pomohl brzký gól,“ pochvaluje si kouč, který mohl dát v průběhu druhé půle prostor i všem hráčkám z lavičky.

SOKOL SÚ - MN. HRADIŠTĚ 4:1 (3:0). Branky vítězů: Hrobská, Macková, Zíková, Masařová. Sestava Sez. Ústí: Smržová – Hliňáková, Pěchová, Sesztáková, Šalátová (65. Koudelková) – Zíková, Masařová (81. Mrzenová), Macková, Pajerová (46. Šimáková) – Hrobská, Koktavá (46. Stejskalová).