Na krajích obrany se představili vpravo Jan Riegel a vlevo rekonvalescent Jaroslav Machovec, na hrotu hrál Jakub Řezníček.

Byť fotbalisté Dynama doma s Duklou Praha jen remizovali 1:1, čímž si v tabulce nijak nepolepšili, všichni tři navrátilci odvedli dobrou práci.

Tak to v odpovědi na dotaz Deníku na tiskovce viděl i nový kouč. „Já věděl, že v zápase bude dost soubojů, proto jsem trošku vsadil na odolné typy. Věděl jsem, že bude třeba přidat i v agresivitě."

O Janu Rieglovi: „Podle mě hlavně v první půli byl výborný. Hrál dobře takticky, prošel dokonce i do střely. Bohužel měl osobně bránit Vorla při standardní situaci, při gólu se mu vysmekl. I to se ale někdy stane. Na to, že dlouho nehrál, ale zápas zvládl dobře."

„Jarda Machovec byl možná lepší v defenzivní práci než v ofenzivě, ke konci zápasu pokazil několik centrů, kdy jsme ve vápně měli hodně hráčů. To chtělo víc klidu. Špatně ale nehrál," usoudil Soukup.

„A Řezníček? Dal gól. Už jen tím splnil to, kvůli čemu útočník je na hřišti. Byl výraznější než Markovič, a kdyby využil ke konci tu šanci, byl by mužem zápasu," shrnul Soukup.

Zlín o Šimákovi dobře věděl

Zlínští fotbalisté svým výkonem v páteční předehrávce II. ligy v Sezimově Ústí naznačili, že by po návratu exligových harcovníků Kroči, Červenky, Polácha a Dobeše rádi čeřili vodu v těch nejvyšších patrech tabulky.

Pečlivě se chystali i na Táborsko. Speciálně i na domácí hvězdu Jana Šimáka. „Viděli jsme Táborsko s Olomoucí, a tak jsme věděli, že Honza Šimák je pro domácí tým klíčový hráč. Že si chodí hluboko pro balony a ty pak rozděluje. Proto jsme se snažili už v první fázi té rozehrávky ho nějakým způsobem dostat pod tlak a nenechat ho hrát," odvětil trenér Aleš Křeček na dotaz Deníku jižní Čechy, zda na Šimáka své svěřence upozornil.

V S. Ústí měl Zlín k výhře asi trošku blíž, nakonec ale mohl jet s prohrou. Ke konci utkání totiž Dobal trefil výstavní ranou břevno. Dle trenéra Luboše Zákostelského by se měl o střelbu pokoušet častěji. „Já mu po zápase řekl, Láďo, ty vystřelíš jednou levačkou těsně vedle a podruhé pravačkou do břevna, musíš se ale do střelby tlačit víc. A nejen ty, i další hráči," zdůraznil.

Mužstvo ale za hru pochválil. „Z tribuny to asi nebylo vidět, ale hřiště bylo měkké a rozšlapané, kombinace někdy vázla. Věřím ale, že půjdeme nahoru. Tohle mužstvo totiž má na to, aby hrálo dobrý fotbal," uzavřel optimisticky.