Valná hromada Okresního fotbalového svazu v Českém Krumlově se uskuteční v pátek 9. dubna. Kromě hodnotících zpráv o činnosti svazu i jednotlivých komisí a dalších záležitostí bude mít na programu jako nejdůležitější bod volbu předsedy, členů výkonného výboru a také revizní komise na další čtyřleté období.

O své posty se podle našich informací budou ucházet všichni dosavadní členové sedmičlenného výkonného výboru v čele s předsedou Václavem Dominem, jediným novým adeptem na místo ve výboru je zatím předseda SK Větřní Roman Červíček. Podle stanov krumlovského OFS však mohou být další kandidáti na všechny funkce navrženi ještě přímo na valné hromadě.

V jakém složení pracoval VV OFS Český Krumlov
Předseda: Václav Domin.
Místopředseda: Libor Granec.
Členové: Zdeněk Kemény, Pavel Hladík, Radek Krátký, Vladimír Uhlík, Jan Pils.

„Říkali jsme si společně s ostatními členy výkonného výboru, že pokud bude ze strany klubů o naši práci zájem, že budeme kandidovat. Jdeme do toho všichni společně a uvidíme, jak to na valné hromadě dopadne,“ konstatoval dosavadní předseda OFS Václav Domin, který je zároveň trenérem fotbalistů Slavoje Český Krumlov.

Václav Domin opět kandiduje na funkci předsedy OFS Český Krumlov.Václav Domin opět kandiduje na funkci předsedy OFS Český Krumlov.Zdroj: Deník/Zdeněk PragerPodle našich informací se nic převratného neočekává. Českokrumlovský OFS rozhodně nepatří mezi přívržence tzv. berbrovců, sudí mu nevládnou.

Volební valná hromada se bude konat nadcházející pátek od 17 hodin v zasedací místnosti krumlovského městského úřadu za přísných hygienických opatření.

„Jsme na to připraveni. Delegáti se musí prokázat negativními testy, budou muset mít respirátory a dodržovat rozestupy,“ podotkl Václav Domin.

Po valné hromadě OFS na Českokrumlovsku budou následovat volební akty i v dalších jihočeských okresech a celý proces vyvrcholí valnou hromadou Jihočeského krajského fotbalového svazu, která se bude konat v neděli 25. dubna.

Volební valné hromady v Jihočeském kraji
OFS Český Krumlov – pátek 9. dubna (17 hodin)
OFS České Budějovice – sobota 10. dubna (10 hodin)
OFS Jindřichův Hradec - středa 14. dubna (17 hodin)
OFS Písek – středa 14. dubna (17 hodin)
OFS Tábor – čtvrtek 15. dubna (17 hodin)
OFS Prachatice – čtvrtek 15. dubna (18 hodin)
OFS Strakonice – středa 21. dubna (16.30 hodin)
Jihočeský krajský fotbalový svaz – neděle 25. dubna (9.30 hodin)