Tento urostlý defenzivní hráč dříve oblékal dresy Nové Bystřice nebo Jindřichova Hradce. Takto s nadsázkou by se dala glosovat přiložená fotografie, která vznikla na setkání zástupců FC MAS Táborsko (předsedy představenstva Jiřího Smrže – v tmavém saku - a výkonného ředitele Ing. Tomáše Samce) a jihočeského hejtmana Mgr. Jiřího Zimoly.

„Samozřejmě se nejedná o skutečný fotbalový přestup, takže se fanoušci našeho klubu nemohou těšit, že by pan hejtman nastoupil například po boku našeho kapitána Petera Mráze ve stoperské
dvojici," sdělil předseda představenstva FC MAS Táborsko Jiří Smrž. „Výškové parametry pana hejtmana by nám ale určitě pomohly při útočných i obranných standardních situacích," dodává dále s úsměvem Jiří Smrž.

„Vždy se jednou až dvakrát za rok s panem Zimolou oficiálně potkáváme. Při této příležitosti jsme mu předali také náš klubový dres s číslem 3, který jako aktivní hráč nosíval. Je to určité poděkování za podporu, které se FC MAS Táborsko od pana hejtmana dostává. Vážíme si totiž nejen jeho zájmu o A tým mužů, ale také záštity několika akcí na úrovni mládeže klubu," shrnul schůzku Jiří Smrž.