Karvinský talent si poranil koleno během druhého poločasu domácího utkání s Olomoucí a vynechal následující ligové zápasy ve Zlíně a se Spartou.

Daleko více se v souvislosti s Panákem mluví o jeho avizovaném přestupu v zimním období. Eminentní zájem projevuje pražská Sparta a Baník Ostrava. Hovoří se o částce kolem dvaceti milionů.

Oprava mostu v Dětmarovicích se protáhne.
Oprava mostu v Dětmarovicích se protáhne o půl roku

„Není to jen o Spartě a o Baníku. V úvahu přichází i další kluby. Navíc se situace nemá tak, jak jsem se dočetl, že bychom měli Panákův přestup realizovat už nyní v zimě, protože po sezoně by byl volný. Nebyl. Máme s ním uzavřenou dlouhodobou smlouvu,“ upozornil první muž karvinského fotbalu Jan Wolf.

V této sezoně se Filip Panák vyprofiloval ve stěžejního hráče MFK, jeho nespornou výhodou je univerzálnost, neboť může hrát jako útočník, záložník i stoper. Jeho přednostmi jsou přehled ve hře, technika, rychlost i výskok.

Vedle Marka Janečky ve středu obrany předváděl nadstandardní výkony, přidal i jeden gól.

Volba povolání, ale i dny otevřených dveří jednotlivých středních škol. To vše jsou akce, které mají školákům pomoci s výběrem střední školy a tedy i nasměrovat jejich budoucí povolání.
Ze zootechnika lékař? Je čas výběru povolání