„Že mi to tam teď tak padá, mě těší a doufám, že v tom budu pokračovat. A hlavně, aby mi to padalo taky v lize,“ usmíval se zkušený útočník po výhře 4:2 s Chimki Moskva, ve kterém po půli se na hřišti začalo trošku jiskřit. „Proti ruským mužstvům jsem na předchozích soustředěních hrál hodněkrát a vždycky to tak je, chodí do toho hodně tvrdě. Bylo to tak i tentokrát, my si to samozřejmě nechtěli nechat líbit. Nic vážného se ale nestalo, takže v pohodě.

“Stejně jako proti Krakovu i s Chimki fotbalisté Dynama dostali první gól, do půle ale skóre otočili. Gól na 2:1 dal po Čoličově centru právě Škoda: „Takové centry a balony do vápna potřebuji. A nejen já, taky další kluci, když ten míč ve vápně není, těžko dávat góly,“ krčil Škoda rameny.

Po teplých dnech v Turecku řádně přituhlo a po dlouhých devětadvaceti letech přišla na Belek sněhová kalamita. Nicméně poslední přípravný duel by Dynamo proti srbskému FK Kolubara v pátek po obědě sehrát mělo a v sobotu se Jihočeši vydají z Turecka na cestu domů.