V zápise na webových stránkách Okresního fotbalového svazu Hradec Králové se píše, že případ jde k projednání k disciplinární komisi "pro úmyslné a opakované chybné vyplnění zápisu o utkání v zápasech 4. třídy skupiny B". Ve čtyřech případech přitom byl v zápise uveden Milan Baroš, útočník prvoligového Baníku Ostrava, v jednom pak Roman Berbr, který je místopředsedou Fotbalové asociace České republiky.

Disciplinární komise bude řešit i vedoucího mužstva Jaroslava Matouše, "jehož povinností je při nedelegování asistenta rozhodčího přímo komisí rozhodčích okresního fotbalového svazu" zajistit laického asistenta rozhodčího, který je na utkání fyzicky přítomen".

A jaký postih za výše uvedené prohřešky hrozí? Sportovně-technická komise navrhuje Převýšovu B pokutu ve výši 2 500 Kč, trest pro Jaroslava Matouše pak nechává v kompetenci disciplinární komise.

Gólman Jankovic Petr Remeš se v úvodu utkání s Polešovicemi přiznal rozhodčímu Bednářovi, že balon po přízemním centru Hasoně skončil za brankovou čarou.
Po nevídaném sportovním gestu gólman tvrdí: Prostě jsem cítil, že je to správné

Autor: Martin Slabý