Obrovskou devízou březnického mužstva je ustálená parta a nezměrné zkušenosti jeho hráčů. Pokud bychom ale šli v pohledu na poslední sezony ještě více do hloubky, najdeme v moři výsledků z I. B třídy i okresního přeboru dvě opravdové perly: Karla Kubíčka a Tomáše Pikla. Kamkoliv Březničtí zavítají, směřuje první pohled soupeřů právě na tyto dva muže: Jsou tady, nejsou?

Prvně jmenovaný se prozatím vyhřívá na čele pořadí kanonýrů okresního přeboru se sedmi vstřelenými brankami. Ve zmiňovaném střetnutí v Měšicích se spokojil s jediným vstřeleným gólem, právě v tu chvíli ale vytáhl březnický celek ze svého arzenálu druhou mimořádně účinnou zbraň.

Čtyřiatřicetiletý forvard Tomáš Pikl vystřihl v zápase svůj první sezonní hattrick; dvěma brankami z první půle a jednou trefou ze samého závěru střetnutí obstaral hlavní podpis na výše uvedeném pětigólovém triumfu.

K Tomáši Piklovi, který je březnickým barvám věrný po celou svou kariéru, a jeho parťákovi Karlu Kubíčkovi se navíc letos řadí i další pětigólový střelec Tomáš Kamarád. Z březnické ofenzívy jde prostě strach…!