Diváků nebylo tolik, že by padl návštěvnický rekord. To ani náhodou. Ale ti, kteří dorazili, vytvořili pro Táborsko sympatickou kulisu. Celkem druholigovému zápasu přihlíželo 895 fanoušků.

Na jaře se budeme na stránkách Deníku věnovat nejen blížící se reorganizaci,  ale budeme znovu přinášet oblíbenou rubriku Kanonýr Deníku. V okrese Tábor se i ty nejnižší soutěže teprve rozeběhnou, ale důležitý gól už padl. Ve druhé nejvyšší soutěži. Vstřelil ho v dresu FC Silon Táborsko Jan Mach. Bohužel, ke tříbodovému zisku nevedl, Jihlava vyrovnala z hodně přísné penalty. "Neztotožňujeme se s pokutovým kopem," uvedl bezprostředně po utkání naštvaný trenér domácího týmu Roman Nádvorník. Při pohledu na tabulku o něco smířlivěji dodal: "Je jasné, že i ten bod může být nakonec důležitý, ale měli jsme vyhrát." Jeho slova nejlépe popisuje poměr střel na branku: 9:1.

Machův gól je hodně důležitý, padl ve 23. minutě, vzhledem k vyrovnanosti Fortuna: národní ligy, je právě Mach Kanonýrem víkendu okresu Tábor. V sobotu 25. března se Táborsko představí v Chrudimi.


Načítám tabulku ...