SOBOTA 29. ŘÍJNA

* 9 hodin, Větrovy
Přijďte oslavit Halloween do ZOO Tábor. V nejstrašidelnější den roku vás čekají halloweenská komentovaná krmení zvířat, vydlabávání dýní a lampiónový průvod zahradou při soumraku. Lampióny a náčiní na vydlabávání dýní si přineste s sebou. Zahrada je otevřena od 9 do 18 hodin.

* 9 hodin, Planá nad Lužnicí
Výšlap z Plané do Plané se tentokrát obejde bez použití dopravních prostředků. Sraz je na obvyklém místě na rohu hotelu Lužnice v 9 hodin, trasa je dlouhá tak akorát, přibližně 16 km. Účastníky pochodu čeká cestou příjemné zastavení.

* 10 hodin, Sezimovo Ústí
Tento víkend se koná Den otevřených dveří ve vile manželů Benešových. Prohlídky probíhají od 10 do 16 hodin v organizovaných skupinách za doprovodu průvodce. Jejich délka je zhruba 40 minut.

* 19 hodin, Tábor
Pro vyznavače tvrdé muziky je určen Ratata Fest který se koná od 19 hodin v Univerzitě. Na pódiu se postupně vystřídají kapely Meresiew, Plán to Kill, A5, Libido Challenge Damn City a My hard lesson. Vstup na místě 150 Kč.

* 19.30 hodin, Jistebnice
Ochotnický soubor Forbína zve na hudebně-divadelní inscenaci s francouzskými, českými, německými a možná i dalšími šansony nazvanou Café Bizarre. Máte občas pocit, že vás nikdo nemá rád? V Café Bizarre se sejdou divní hosté a jejich setkání může vést k nečekaným životním změnám. Představení začíná v 19.30 hodin v kulturním domě, za vstupné zaplatíte na místě 180 Kč.

NEDĚLE 30. ŘÍJNA

* Dražice
Zajeďte si do Dražic prohlédnout vydlabané dýně nebo z nich vytvořené celé dekorace. Najdete je před domy, jejichž majitelé se přihlásily do soutěže vyřezávaných dýní. Soutěž pořádá druhým rokem Sdružení rodičů ZŠ a jeho zástupci dnes vystavené výrobky zdokumentují a ohodnotí. Na výherce čekají zajímavé ceny.