Kromě piva jsou pro návštěvníky připravené nejrůznější soutěže, a to včetně té hlavní o Zlatý pivní pohár 2017. „V této soutěži nejlepší piva ve čtyřech kategoriích vybírají samotní návštěvníci festivalu. Samozřejmě ochutnáte na místě desítky vzorků produkce našich i zahraničních pivovarů, například vyhlášené belgické provenience a světový výběr vyhlášené Pivní mozaiky,“ slibuje za pořadatele ředitel festivalu Michal Mareš.

Kromě vyhlášených českých i zahraničních značek soustředí letos pozornost na minipivovary a rodinné výrobce, kteří u pivařů zaznamenávají obrovský nárůst a popularitu. Z Táborska se tak představí pivovar Obora Martina Nováka nebo jeho kolegové z Dražíče a Chotovin. Od sousedů přijedou z pivovarů z Dolních Břežan, Zvíkova nebo Chotěboře.

Kulturní program nabídne nejlepší české a slovenské revivalové kapely, legendárního Bono Voxe s U2 revival, Freddiho Mercuryho a Queen v podání Petera Paula, nejlepší evropský Roxette revival a domácí scénu zastoupí táborští rockeři Josef Dušek s Ivanem Kubátem a a frontman kapely Keks Štěpán Kojana.

Vstupenky na letošní pivní slavnosti si můžete koupit v síti TicketStream, přímo na místě v hotelu a k mání jsou také v redakci Táborského deníku. Tady zdarma čekají na celotýdenní předplatitele.