V neděli mistr republiky v přípravě zmrzliny Jiří Hochman odletěl do Itálie, aby zabojoval o evropský titul. Před cestou se svou přítelkyní Evou připustili, že trochu nervózní budou, ale jinak zachovávají klidnou hlavu. Přesto, že v Boloni již jde o mistrovský titul a touží po něm všichni mistři z jednotlivých evropských států.

Pokud Jiřímu "od mašinky" chcete fandit, tak palce chyťte v pondělí po obědě a nepouštějte raději až do úterního podvečera. To už by měla porota vyřknout svoje rozhodnutí.

Jiří Hochman z Tábora vyhrál Mistrovství ČR v přípravě zmrzliny. Letos se konalo vůbec poprvé v historii.
Nejlepším zmrzlinářem v České republice se stal Táborák Jiří Hochman

Jiří Hochman již navždy zůstane historicky prvním králem českých zmrzlinářů, neboť mistrovství se letos konalo poprvé. V Boloni mají všichni stejnou startovací čáru: zmrzlinu vyrábějí na tamních strojích i z tamních surovin.