Tři vítězové letošní ankety se spolu a s rodiči setkají ke společnému fotografování v OD Dvořák 3. března ve 14 hodin v centru Človíčkov ve 3. patře. Nejvíc bodů v anketě získal Šimon Čížek z Tábora, a to 8248 bodů (to je součet internetu i kupónů). Na druhém místě s počtem bodů 8061 se místila Zuzana Pecháčková z Tábora. Třetí místo ziskem 7494 bodů obsadil nejmladší finalista Jakub Markvart z Tábora.

Šimon Čížek : Narodil se 21. dubna, tedy ve znamení Býka. Jak říká maminka, vůbec nezlobí, stále se směje, je dobře naladěný. Miluje jídlo, vodu a blbiny, kterým se rád od plic zasměje. Co z duše nemá rád, je nočník. Na hraní si vystačí s petkou nebo plínkou. Hlavně, když něco šustí a chrastí. 

Zuzana Pecháčková, TáborZuzana Pecháčková: Na svět přišla 10. března jako první dítě do rodiny. Stává se z ní lumpík. Už chodí kolem nábytku a pomalu zkouší první krůčky. Je velmi aktivní a zvídavá, hlavně obsah šuplíků jí zajímá. Nesnáší oblékání, za to miluje lipánka a nejraději si hraje s mobilním telefonem.



Jakub Markvart: Do rodiny se narodil v prosinci a už v tomto věku rozhodně nemíní celý den prospat. Dobře přibývá na váze a jako jedináček si náležitě vychutnává veškerou pozornost ze strany rodičů i babiček.

Jakub Markvart, Tábor