Kdy se rozsvítí vánoční výzdoby:

Sezimovo Ústí – V pátek od 16 hodin se na náměstí Tomáše Bati bude konat slavnostní nasvícení města spojené s vypouštění balónků s dopisy pro Ježíška. Divadlo Kvelb přivede obří anděly na obřích sáních.

Tábor – V pátek od 17 hodin také budou slavnostně rozsvěcet vánoční strom na Žižkově náměstí. Nejznámější vánoční koledy zazpívá brněnský soubor Kamarádi a soubor Vánoční kvintet z Českých Budějovic.

Planá nad Lužnicí – Slavností rozsvícení výzdoby a stromečku za doprovodu zpěvu vánočních koled od souborů Furiant, Ráček, Skřivánek, ZUŠ Sezimovo Ústí, Zvoneček a Notičky se bude konat od 15 hodin v sobotu před radnicí města.

Bechyně – Rozsvícení vánočního stromu doprovodí zpěvem Nuzický zvonek v neděli od 17 hodin na náměstí T. G. Masaryka. Navštívit můžete zároveň adventní trh v městském muzeu.

Moraveč – Vánoční stánky, adventní program a rozsvícení stromečku si můžete dopřát v sobotu od 17 hodin v Penzionu u Farmáře.

Soběslav – Na náměstí Republiky se všichni sejdou v pondělí v 15 hodin. Na programu jsou různé hry a soutěže. Zazpívá Petra Černocká a na závěr rozsvítí vánoční strom starosta společně s vítězem dětské soutěže.

Jistebnice - Spolek Emancipovaných Kluků Sympaťáků zve na SLAVNOSTNÍ ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU v sobota od 17 hodin na náměstí.