Tábor - V době od 10. do 11. dubna dostal na dálnici D3 dosud neznámý řidič smyk a narazil do svodidel. K nehodě došlo ve směru jízdy Veselí nad Lužnicí – Mezno, v katastru obce Soběslav. Řidič poté z místa střetu ujel.

Napomenutí nestačilo

Tábor - Krátce před třetí hodinou ráno 2. května zastavila autohlídka na nám. Fr. Křižíka skupinku čtyř podnapilých osob, které svým jednáním rušily noční klid. Strážníci mladíky upozornili na pozdní noční hodinu. Ti se zklidnili a namířili si to do Palackého ulice. Za okamžik odtud strážníci uslyšeli zvuk padající popelnice, proto skupinku znovu dostihli a zastavili. Přestože jeden z mladých mužů (26) popelnici sám okamžitě postavil, projednala s ním hlídka přestupek proti veřejnému pořádku.

Nerespektovat soudní rozhodnutí se nevyplácí

Mladá Vožice –  V závěru uplynulého týdne zahájili policisté trestní stíhání muže (34) z Příbramska. Ve tři hodiny nad ránem 30. dubna 2015 byl kontrolován policejní hlídkou v centru Mladé Vožice a ukázalo se, že za motocykl usedl i přesto, že má zákázáno řízení motorových vozidel. Muž se tak dopustil dalšího trestného činu, a to přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Opět jej tak čeká soud, kde je ohrožen trestem odnětí svobody na dobu až tří let.