Zajímavých klání určených ročníkům 2007 a mladším se zúčastnilo 33 družstev rozdělených do sedmičlenných barevných skupin. Zatímco žlutý volejbal sdružil své aktéry do jediné skupiny, oranžový a červený měl dostatek týmů na dvě skupiny pojmenované Ďáblíci a Čertíci.

Táborské barvy hájily ve žluté barvě dvě dvojice, zbylá dvě klání se odvíjela za účasti jednoho páru z Tábora. V případě reprezentantů přípravky se jednalo o jejich vůbec první ostrý turnaj po předchozí tříměsíční přípravě, přesto mnohdy dokázali zaskočit déle hrající soupeře.

Ve žluté skupině se navýsost dařilo dvojici Beáta Oulíková, František Čech, která vybojovala bronz, na 5. místě skončily Kristýna Balogová s Lucií Přibylovou.

V oranžové skupině se táborská děvčata umístila ve svých skupinách shodně na nelichotivé sedmé příčce, přestože ve skupinách hrála vyrovnaná utkání. V následném vzájemném utkání byli úspěšnější čertíci v sestavě Gabriela Kupková, Barbora Šohajová a Eliška Příhodová, s posledn příčkou se tak musely smířit Natálie Balogová, Eliška Svobodová a Lucie Šindelářová.

Mladší žákyně se sešly v červených skupinách. Táborské duo „ďáblic" Lenka Heřmánková a Natálie Krejčová dosáhlo na celkovou 2. příčku, zatímco dvojici Tereza Bezdičková a Gabriela Gruberová utekl boj o třetí místo pouze o jeden nešťastný bod ve skupině.