Po vzoru minulých ročníků jsou pro sportovce z řad široké veřejnosti připraveny tradiční i netradiční disciplíny v bazénu, v tělocvičně a na drahách táborské kuželny. Složení dvojic není omezeno věkem ani pohlavím, přičemž startovní listina v tomto směru každoročně vykazuje velmi rozmanité složení.

Letošní hecboj odstartuje v táborském bazénu, kde bude od 7.15 do 7.45 hodin otevřena prezence. V 8 hodin už přijdou na řadu první disciplíny na hladině i pod hladinou. Účastníci akce se poté přesunou do tělocvičen ZŠ Zborovská, kde budou od 10.30 hodin na programu halové disciplíny. Soutěže v kuželně táborské Lokomotivy na Blanickém předměstí začne ve 12.30 hodin a uzavřou sportovní den, jehož hlavní devízou je neopakovatelná sportovní atmosféra.

Zajímavou odměnu za účast v soutěžním dni si aktéři Předvánočního hecboje dvojic vyberou o šest dní později. V sobotu 12. prosince bude výhradně pro ně k dispozici bazén (10 – 12 hodin) a kuželna (13 – 17 hodin). Právě na plaveckém stadionu vyhlásí organizátoři v tento den výsledky ze soutěžního dne.

Přihlášky s uvedením jména, věku a adresy soutěžících lze posílat poštou na adresu OS ČUS, ZŠ Zborovská 2696, Tábor, 390 03, nebo e-mailem na tabor@jck.cuscz.cz. Případné další informace je možno získat na telefonních číslech 381 28 13 79 a 381 28 13 69.