Už v sobotu od 10 hodin tak nastoupí ve své domovské hale v Sezimově Ústí k další pohárové bitvě, kterou svedou s divizním Florbalem Benešov.

1. FbK TÁBOR – SOKOL PÍSEK 8:1 (1:0, 4:1, 3:0). První zápas v nové sezoně s poměrně ambiciózním soupeřem měl od začátku solidní tempo. Snad jediný rozdíl mezi soupeři byl v produktivitě obou mužstev. S navyšujícím se rozdílem Písečtí otevřeli obranu, ale namísto výsledkového obratu je za to táborský celek potrestal dalšími zásahy. Branky Tábora: R. Klípa, Janovský (Hloušek), Vodrážka (R. Klípa), Vodrážka (Kutner), Hloušek (Janovský), Vodrážka (Kutner), Korbel (Janovský), Kutner (Vodrážka).
LAS PLANTAS – 1. FbK TÁBOR 1:6 (0:2, 0:0, 1:4). Druhý zápas nabídl úplně jiný obraz hry. Soupeř přijel na jih Čech jen se sedmi hráči do pole, a tak se „zakopal" na své polovině a spoléhal výhradně na rychlé brejky. Hráčům od Jordánu se ovšem podařilo bariéru Pražanů prolomit a v nepříliš pohledném zápase poměrně snadno zvítězili. Branky Tábora: Jandák (Kutner), Vodrážka (Kutner), Blažek (Janura), Janovský (Hloušek), Korbel (Hloušek), Janura.
FBC ŠTÍŘI ČESKÉ BUDĚJOVICE – 1. FbK TÁBOR 3:0 (1:0, 0:0, 2:0). Nejtěžší zápas víkendu s nejatraktivnějším soupeřem a zároveň velkým rivalem…! Na jeho průběhu bylo znát, že hrají Štíři o tři soutěže výš a mají kvalitní kádr. Tým 1. FbK si vytvořil jen několik šancí, které neproměnil. Českobudějovickým toho sice rovněž moc nedovolil, přesto se ve třech případech gólově prosadili.
1. Fbk TÁBOR – FK SLOVAN J.HRADEC 6:5 (3:0, 1:4, 2:1). „Odehráli jsme nejhorší utkání víkendu," zaznělo z úst táborského hráče Petra Kutnera. První třetina se ještě jeho pozápasovým slovům vymykala. Když pak ale florbalisté 1. FbK zvýšili na 4:0, jakoby palubovku opustili. „Odměnou" se jim stalo vyrovnání soupeře na 4:4 a závěr utkání se proměnil v urputný boj, který ovšem nakonec Táborští přece jen zvládli. V ligové soutěži by je ovšem podcenění situace mohlo velice mrzet… Branky Tábora: Hloušek (Korbel), Svoboda (Hloušek), Janovský (Korbel), Janovský (Hloušek), R. Klípa, Janura (Kutner).

Sestava táborského týmu: Bouška (v neděli navíc Václavík) – R. Klípa, Jak. Svoboda, Vodrážka, Jandák, Kutner, Hloušek, Janura, Blažek, Janovský, Korbel, v neděli navíc M. Klípa. Trenéři: Petr Blažek st., Josef Mareš.