Policisté se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v době mezi půl osmou hodinou večerní pátku dne 27. ledna a půl sedmou hodinou ranní soboty dne 28. ledna 2017 v obci Radkov na Táborsku. S největší pravděpodobností jízdou dosud neustanoveného vozidla došlo k poškození plotu u domu č. p. 23. Neznámý řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa havárie odjel.

Obdobná událost se pak stala v době mezi půl šestou a půl sedmou hodinou podvečerní soboty dne 28. ledna 2017 v ulici Sezimova v Táboře. Na parkovišti u domu číslo 2648 neznámý řidič se svým automobilem naboural do zde odstaveného vozidla tovární značky Škoda Fabia, které navíc následně narazilo ještě do vedle zaparkovaného osobního vozu tovární značky Citroen Xantia. Ani tento řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa ujel.

Policisté vyzývají řidiče těchto neustanovených vozidel, aby se spojili s policisty táborského dopravního inspektorátu a podali k událostem vysvětlení. Učinit tak mohou nejlépe po předchozí domluvě na telefonní lince 974 238 250 na jejich služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře.

Stejně tak žádají každého, kdo byl svědkem uvedených událostí, případně by mohl k identifikaci neznámých vozidel či k ustanovení totožnosti jejich řidičů přispět jakoukoliv důvodnou informací, aby tyto poznatky předal policistům na výše uvedených kontaktech či cestou policejní linky číslo 158.