Každý přistupoval k hlasování jinak, jeden nechal výsledek osudu, druhý zverboval celou rodinu. Maminka Zuzanky Pecháčkové Kateřina neváhala a oběhla i hospody ze Starého Města.

„Napočítali jsme, že jsme zapojili asi 250 lidí, kteří pro nás hlasovali. Dokonce i ze zahraničí, protože máme příbuzné v Americe a ve Francii a známé v Anglii, manželova firma dělá pro Německo i Rusko a ti z Ruska zase měli příbuzné v Moldávii, všichni nám dávali hlasy. Taky jsme posílali kupony, protože máme dvoje předplatné, a pak jsem je ještě dostávala v hospodách na Starém Městě, kde Táborský deník berou," naznačila svou taktiku, která Zuzance vynesla druhé místo.
Dostala ho k prvním narozeninám, neboť slavila právě 10. března, kdy jsme se díky provozovatelům Človíčkova mohli všichni sejít v herně pro malé děti.
Společnost Zuzce dělali dva pánové. Šimůnek Čížek, jenž anketu vyhrál, a Kubík Markvart. Ten si předávání zatím moc neužil, jsou mu teprve tři měsíce a navíc byl nemocný, proto s maminkou Martinou brzy odešli, aby se Kubíkovi nepřitížilo.
Šimůnek první svíčku na dortu sfoukne už příští měsíc. Do běhání se ale zatím moc nehrne. „Neleze, nechodí, typicky líný chlap," směje se maminka Jana při představování svého potomka.
Na nohách prý ale stojí strašně rád, jenže jen za předpokladu, že se někdo z rodiny uvolí a podá pomocnou ruku. Nejlépe, když je to maminka. „Na mě trpí nejvíc a pak na dědu," dodává Jana Čížková.
Až doroste i Kubík, všichni tři mohou vyrazit na pískoviště vybavení kyblíkem, lopatkami, sítky a bábovičkami, které za úspěch v anketě Nejbáječnější miminko Táborska 2014 dostali od Táborského deníku.