Své oblíbence uvidí v neděli v akci pouze táborští příznivci, zatímco fandové Soběslavi a Veselí nad Lužnicí budou muset případně za podporou svých hráčů vycestovat.

TÁBOR B – STRAKONICE
Už druhé utkání krajské ligy v řadě navštíví Tábor v neděli v 17 hodin. Tentokrát obsadí hostující šatnu i střídačku hokejisté Strakonic. Celek od Otavy po velmi špatném startu do sezony nabral dech, vyhrál pět utkání v řadě a přítrž jeho spádům učinila až nejčerstvější porážka 2:7 na ledě Hluboké. Podobnou výsledkovou křivku kopírovali i táborští hráči. Po šňůře čtyř vítězství se svěřenci trenérů Pavla Kratochvíla a Petra Škuliny probojovali až na čtvrtou příčku. V souboji o vyšší metu ovšem před týdnem tvrdě narazili a podlehli rivalovi z Veselí nad Lužnicí vysoko 1:7. Na vítěznou cestu se v neděli může vrátit jen jeden z obou soupeřů…

HLUBOKÁ – SOBĚSLAV
Na svéráznou štaci se v neděli chystá soběslavský Spartak. Od 17 hodin vstoupí do otevřené arény hlubockých Rytířů. Na kochání se adventním podzámčím ovšem nebudou mít hosté příliš prostoru. Po domácí nájezdové porážce od Telče (6:7) je čeká další bitva „o šest bodů", která jim ještě může uchovat naději na únik z poslední příčky a případný výstup k výšinám zaručujícím účast v play-off. Mužstvo Hluboké nad Vltavou má před Spartakem k dobru pět bodů, a navrch i odložený duel s táborském „béčkem". V minulých týdnech si jeho hráči zvykli počítat spíše ztráty a prožili mimořádně nepříjemnou sérii pěti porážek v řadě. Jak už ale bylo řečeno, touha Rytířů po jejím přerušení před týdnem nemilosrdně sežehla Strakonice (7:2).

RADOMYŠL – VESELÍ
Hokejisté Lokomotivy se po týdnu znovu vydají dobývat kluziště v okresním městě. Tentokrát se představí na píseckém zimním stadionu v duelu s domácím Sokolem Radomyšl. Hostitele veselské družiny v minulých dvou kolech náležitě posílil zisk pěti bodů, a především poslední vítězství 5:4 nad vedoucím Slavojem Český Krumlov. Ani soubor od řeky Lužnice si ale nemusí zoufat. Po zmiňovaném vysokém vítězství v Táboře a ztrátě dvou čelních týmů tabulky se přiblížil výsluní krajské ligy na pouhé dva body. Možnost zaútočit na nejvyšší mety mu samozřejmě dodává velice výraznou motivaci, obzvláště když jeho konkurenti cestují k nevyzpytatelným zápasům na Vysočinu.