Za výrazné podpory klubu a fanoušků převzali rodiče s Danečkem mezi druhou a třetí třetinou zápasu šek na částku 31 862 korun. Velmi hezké gesto učinili také žáci 6. S ZŠ Zborovská, kteří mezi sebou vybrali 1500 korun. Díky podpoře Falika se může rodina těšit na novou podlahovou krytinu a její bezplatnou instalaci.

Táborská hokejová obec tak zdárně pokračuje v tradici, kterou před osmi lety zasela. Radost z toho má i hlavní organizátor akce Pavel Kratochvíl z HC Tábor. „Z ojedinělého nápadu se stává opravdu milá tradice a jsme rádi, že si ji fanoušci vzali také za své a akci podporují. Patří jim za to velký dík,“ nechal se slyšet. „Dříve jsme se zaměřovali na dětské domovy a podobné subjekty, v posledních třech letech směřujeme pomoc jedincům, kteří v životě nedostali do vínku tolik štěstí,“ dodal Pavel Kratochvíl.

S velkým ohlasem se potkala také aukce líbivých dresů ze speciální vánoční edice, ve kterých domácí hráči do zápasu s Valašským Meziříčím nastoupili. Po utkání získaly téměř všechny své nové majitele. Vyvolávací cena byla 700 korun a nejdražší z dresů byl vydražen za 1800 korun.

V přestávce mezi první a druhou třetinou se dočkala svého vyhlášení také klubová soutěž Nej fanynka HC Tábor. Nejvíce hlasů v ní posbíraly Michaela Jurečková, Markéta Nováková a Nela Bílková. Vedle dárků od táborského klubu se mohou těšit na společné posezení v restauraci na Pražském Sídlišti; poukaz jim předal její chorvatský majitel Ivan Dujmovič.