Déjà vu…! Táborští hokejoví fandové jsou nuceni projít další ostrou zkouškou své trpělivosti. Poté, co byl zrušen původně zahajovací duel s jindřichohradeckým Vajgarem, zůstanou doma také tuto sobotu, kdy měl přijet do Tábora nováček z Českých Budějovic. Důvod? Ohlášená marodka v týmu hostujícího David servisu. A zatímco zrušené utkání s Jindřichovým Hradcem zapíše Kohoutům do tabulky kontumační vítězství 5:0, duel s českobudějovickým týmem se odehraje v náhradním termínu, konkrétně ve středu 2. listopadu.

Činovníci David servisu v pátek požádali táborský klub o přeložení jihočeského derby z důvodu rozsáhlé marodky v hostujícím týmu.

Navzdory nepříjemnostem, které s sebou odklad už druhého domácího utkání v řadě nese vedení táborského HC žádosti jihočeského souseda vyhovělo a dohodlo se s ním na odehrání zápasu v náhradním termínu, konkrétní o první listopadové středě.

Stanovisko HC Tábor:
"Chceme, aby byl pro naše fanoušky i partnery, kterých si klub velice váží, zachován stanovený počet domácích zápasů. Proto jsme se rozhodli soupeři vyhovět a zápas s David servisem se odehraje v náhradním termínu ve středu 2. listopadu. Jako bonus se také další vzájemné utkání, který se původně mělo hrát na ledě soupeře, uskuteční v Táboře, a to v sobotu 28. ledna."

Táborští fandové ostatně nepřijdou ani o zrušený domácí duel s Jindřichovým Hradcem. Na základě dohody obou klubů se nejbližší vzájemný zápas Kohoutů s Vajgarem, který měl původně hostit jindřichohradecký stadion odehraje v Táboře. Jeho termínem je středa 26. října.