Spartakovská parta kolem kouče Radka Hajiče dokázala dobýt horkou půdu v Jindřichově Hradci a její náskok v čele tabulky vzrostl už na devět bodů.

Spokojenost se po delší době nastěhovala také do šatny plánského Sokola. Při domácí premiéře nového lodivoda Radima Hešíka prohrával poslední tým tabulky s Osekem už 0:3, předčasnou kapitulaci ovšem odmítl. V rozmezí 71. až 85. minuty dokázal třígólové manko mimořádně bojovným výkonem vymazat a mnoho nesházelo k tomu, aby nevídaný obrat dokonal.

Nerozhodný výsledek si odnesli ze svého sobotního vystoupení také fotbalisté Želče, na rozdíl od plánského souseda z něj ale přílišnou radost neměli. Duel v Ševětíně rozhodně patřil k těm, které chtěli Želečtí ověnčit plným bodovým ziskem.

ŠEVĚTÍN – ŽELEČ 1:1 (1:1)

Branka Želče: Petr.
 Roman Lukáč, trenér Sokola Želeč: „Jsem hodně zklamaný. Ševětín byl soupeřem, kterého jsme měli porazit. Teď ale bohužel prožíváme období, kdy nedokážeme proměňovat vyložené šance, kterých jsme si i tentokrát vytvořili dost. Pravdou je, že nám chybí řada hráčů, ale na to se rozhodně nechceme vymlouvat, protože i tak máme kvalitu na to, abychom takový zápas zvládli."
 Sestava Želče: Hovorka – Škrábek, Petr, Pavličko, Podroužek (71. Stránský) – Froněk (61. Janošík), Holub, Švec, Sokolt, Šváb – R. Novotný.

PLANÁ n/L. – OSEK 3:3 (0:2)

Branky Plané nad Lužnicí: Trčka, Široký 2.
 Radim Hešík, trenér Sokola Planá nad Lužnicí: „V prvním poločase jsme se nevyvarovali chyb, což je sice přirozené, ale bohužel se to promítlo do toho nepříznivého skóre 0:3. Velký rozdíl byl v produktivitě a jednoduchosti ve finální fázi, tam ještě stále postrádáme sebevědomí. Už po Milevsku jsem měl dojem, že týmu nechybí duch a nemusel být tam, kde se momentálně nachází. Je to velká škoda. Druhý poločas to ukázal. Kluci do toho dali hodně srdce a touhy uspět. Za to si zaslouží velký dík."
 Sestava Plané: Fajfrlík – Sedláček, Handrejch, Štiak, Janovský – Švec (69. Voneš), Pösinger, Pospíchal, Do Trung – Trčka, Římanek (46. Široký).

J. HRADEC – SOBĚSLAV 1:2 (1:1)

Branky Soběslavi: Dvořák, Šmídmajer.
 Radek Hajič, trenér Spartaku Soběslav: „Tentokrát to z naší strany nebylo ideální, projevilo se, že nejsme na dopolední zápasy moc zvyklí. Navíc se pod to podepsala i kvalita soupeře, který má ve svém středu kvalitní hráče a je důrazný, což na nás platí. Pravdou je, že v závěru jsme měli při našem vedení 2:1 i trochu štěstí, když soupeř trefil tyč, ale jinou vyloženou šanci už jsme mu nepovolili. Body z Jindřichova Hradce pochopitelně bereme všemi deseti, devítibodový náskok je pro nás parádní."
 Sestava Soběslavi: Kuník – Chotovinský, Podráský, Boháč, M. Hromada – Fischer (56. Žalda, 90. Maršík), Nohava, Peltán, T. Mazouch (89. Novák) – Šmídmajer (89. Janoušek), Dvořák (78. M. Mazouch).