Na Táborsko zavál jeho průběh jediný úspěch. Mužstvo Sokola Želeč navázalo na premiérovou výhru v Rudolfově; ostřílený gólman Martin Blažek znovu uhájil čisté konto, a může se tak se svými spoluhráči těšit z příjemného pobytu na výsluní tabulky.

Fotbalisté Dražic a B-týmu Táborska naopak o víkendu snížili cenu předchozích vítězství. Prvně jmenovaný celek podlehl v domácí premiéře nejtěsnějším poměrem Třeboni, mladíci z Táborska se museli na Soukeníku sklonit před milevskými Vzduchotechniky.

Těžký start prožívá nováček ze Sezimova Ústí. Po domácím výprasku 2:6 od Táborska B ho nešetřil ani Protivín, z jehož stadionku si odvezl další hořkou porážku 0:4.

ŽELEČ – HLUBOKÁ 2:0 (1:0)
Branky: Novotný, Bosnyak.

Roman Lukáč, trenér Sokola Želeč: „První půle nám vyšla herně výborně, soupeře jsme zatlačili a jedinou naší chybou bylo nevyužívání šancí. Do druhého poločasu Hluboká vstoupila s vůlí zápas otočit, vyrovnala hru, ale svou nedisciplinovaností nám nakonec utkání ulehčila. Závěr proti deseti už jsme si pohlídali. Se vstupem do sezony musíme být spokojení.“
ŽELEČ: Blažek- Škrábek, Pavličko, Kosobud, Rabiňák (76. Kloc) - Brůžek (62. Bosnyak), Holub, Fiala (76. Stránský), Kukučka (90. Šindelář) - Šváb, Novotný (87. Froněk).

DRAŽICE – TŘEBOŇ 0:1 (0:1)
Marian Horka, hrající trenér TJ Dražice: „Zápas moc fotbalové krásy nepobral. Dá se říct, že na šance to bylo 1:0 pro nás, ale prohráli jsme 0:1. Porážky je mi líto, ale nejenom z ní. Nevím, co si o tom mám myslet, ale z toho, co jsme si na hřišti museli prožít, jsem byl hodně znechucený. Mrzí mne hlavně likvidační faul loktem na Jirku Štechera, který zůstal bez povšimnutí.“
DRAŽICE: Baka – Bareš, Horka, Valášek, Hořejší – Hojdar, D. Štecher (46. Kouřil), Stuchlík (77. Smutný), P. Novotný (82. Kos) – J. Štecher (40. Fořt), Kromka.

TÁBORSKO B – MILEVSKO 1:3 (1:3)
Branka Táborska: Mácha.
Martin Štica, trenér FC MAS Táborsko B: „Tentokrát jsme předvedli utrápený fotbal a náš výkon je pro mě zklamáním. Asi jsme po prvním úspěšném zápase podlehli sebeuspokojení. Například Marek Novák chtěl zopakovat svůj výkon proti Sokolu, ale byl přemotivovaný a zápas mu nevyšel. Na konci prvního poločasu jsme vyrobili dvě hrubé chyby a Milevsku, které nebylo lepším týmem, jsme ty dva slepené góly darovali. Naše mladé mužstvo zatím nemá mentálně na to, aby takový nepříznivý stav dokázalo otočit. Sestava navíc během utkání rotovala, hledali jsme optimální rozestavení. Měl jsem k dispozici čtyři obránce, šest záložníků a žádného typického útočníka. Postrádali jsme střelce, přičemž Nováka si Milevští pohlídali. Projevilo se, že někteří hráči měli v nohách sobotní celý zápas za dorost. Ono to vypadá, že nejsou unaveni, ale výkon pak postrádá šťávu. Nad nominacemi se budeme muset zamyslet. Svým způsobem je dobře, že jsme prohráli. Mužstvu to pomůže; získá respekt k soutěži, ve které vítězství nepřijdou sama.“
TÁBORSKO B: Zadražil (57. L. Novák) – Peterka, Rytíř (76. Kubín), Vysušil, Drs – Dvořák – Štefl (65. Slavík), M. Novák, Škarda, Vozihnoj (55. Miklík) – Mácha.

PROTIVÍN – SOKOL S. ÚSTÍ 4:0 (1:0)
Stanislav Mansfeld, trenér Sokola Sezimovo Ústí: „Museli jsme znovu pozměnit sestavu a využít i kluky z B-mužstva, protože náš kádr je v současnosti hodně úzký. Výsledek úplně neodpovídá průběhu zápasu, i když jsme prohráli zaslouženě. Hned v úvodu jsme inkasovali první gól, přestože jsem kluky na vstup do utkání upozorňoval. Pak už se hrál v prvním poločase absolutně vyrovnaný fotbal a my v něm neproměnili tři vyložené šance. Ve druhé půli se domácím hned podařilo zvýšit na 2:0, a pak už nám stejně jako před týdnem proti Táborsku došly síly.“

SOKOL S. ÚSTÍ: Plachý – Bartáček, Sazma, Podroužek, Novotný – Hladík (61. Doubek), Löffler (79. Žilinčík), Šmíd, Hoffmann, Škarda – Irsa (69. Nikl).