Duel přilákal na „Kvapilku“ 1300 diváků. Ti byli mimo jiné zvědaví i na domácí zkušenou posilu Jana Štohanzla, který odehrál 70 minut.

Zatímco Jihočeši svoje šance zahazovali, Příbram využila dvě standardní situace. Středočeši přijeli k Jordánu dokázat, že jejich dosavadní bodový výpadek je náhodný. Takticky drželi míč, ale kromě velkého závaru ve 22. minutě a sérii zablokovaných střel směrem dopředu mnoho nevymysleli. To Táborsko od dvacáté minuty přidalo na rychlosti, ovládlo hru a po rychlé akci ve 29. minutě a centru Musiola hlavičkovalo Mrsićem těsně vedle a o minutu později stejný hráč šel sám na gólmana Boháče, ale neprostřelil ho. Neujala se ani následná nadějná hlavička táborského Musiola, a tak těsně před přestávkou udeřila Příbram. Mysliveček fauloval Holého, Mrsić neuhlídal při standardce Danoskiho, a ten hlavou otevřel skóre – 0:1.

Po hodině hry posoudil rozhodčí nepochopitelně souboj domácího kapitána Navrátila s Grajciarem jako faul a stejný hráč Příbrami trestný kop z 20 metrů mistrně proměnil - 0:2. Za několik málo minut mohl snížit Musiol, jehož ránu gólman Boháč vyrazil a po rohovém kopu pálil nad branku Nešický. V 83. minutě v gólové pozici trefil Nešický bránícího hráče a v samotném závěru Musiola skvěle vychytal Boháč.

Táborsko v sezoně poprvé prohrálo, Příbram naopak poprvé vyhrála.

FC MAS TÁBORSKO – 1. FK PŘÍBRAM 0:2 (0:1)
Branky: 44. Danoski, 59. Grajciar. Rozhodčí: Ginzel - Ratajová, Poživil. Žluté karty: Kučera, Navrátil – Skácel. Diváků: 1315.

SESTAVY - Táborsko: Toma – Prošek, Navrátil, Zavadil (76. Veselý), Klusák – Kučera – Mrsić (61. Souček), Nešický, Štohanzl (69. Kostka), Mysliveček – Musiol. Příbram: Boháč – Kodr, Zápotočný, Tregler, Skácel – Matoušek (73. Ayong), Kilián – Danoski (84. Kvída), Holý, Grajciar - Jandera (90. Květ).

Hodnocení trenéra FC MAS Táborsko Romana Nádvorníka: „Jsme samozřejmě zklamaní. Domácí zápas jsme chtěli zvládnout. Myslím si, že jsme na Příbram byli dobře připraveni. Dosavadní postavení Příbrami mohlo v lidech vyvolávat dojem, že je to lehký soupeř, ale ona má zkušené hráče, má kvalitu a ten mančaft půjde nahoru. I přesto si myslím, že v prvním poločase jsme měli dvacetiminutovku, kdy jsme soupeře výrazně přehrávali, z naší strany byl vidět nádherný kombinační fotbal na jeden, dva doteky. Měli jsme hodně centrů do vápna, tam jsme měli dát gól. Bohužel se nám to nepovedlo. Po standardní situaci, které hlídáme osobně, Mrsić neuhlídal svého hráče, který nám dal gól hlavou, přitom to byl nejmenší hráč na hřišti. Ve druhém poločase jsme do zápasu chtěli znovu vstoupit, něco proměnit, ale dostali jsme gól z trestňáku, který Grajciar pěkně trefil, ale tomu gólu jednoznačně předcházel neodpískaný faul na našeho hráče. Těžko mohu svým hráčům něco vyčítat, pracovali, bojovali do poslední minuty. Jediné jim můžu vytknout – že při tolika šancích, které jsme si vytvořili, musíme dát gól. My po centrech dáme hlavou třikrát nebo čtyřikrát míče vedle tyčí, další šance nám chytil Boháč. Do dnešního zápasu jsme byli produktivní, nastříleli jsme šest gólů, ale dneska se nám to tam nepodařilo dotlačit. Jsme v těžké situaci, teď jedeme do Opavy a před reprezentační přestávkou budeme mít doma Frýdek-Místek. Musíme bodovat, abychom nebyli úplně na chvostu.“