Mladí reprezentanti kanadského hlavního města vyrážejí na mezinárodní turnaj do Loučovic a v přípravě na tato klání si zajistili přátelský duel právě se staršími žáky Táborska. Hrát se bude od 17 hodin v areálu na Soukeníku.

Kanadský tým, jehož trenérské otěže svírá v rukách český kouč Vladan Vršecký, už na zápas těší: "Jsme moc rádi, že se můžeme utkat se silným soupeřem a adaptovat se před turnajem na kvalitní soupeře, kteří nás čekají," podotkl lodivod Ottawy.

Také domácí kormidelník Josef Holub kvituje sehrání zápasu s mladými Kanaďany s povděkem: "Jsme moc rádi, že nás kanadský celek oslovil. Jednání probíhala už od února a v minulém týdnu jsme je dotáhli do konkrétní podoby. Náš klub se snaží v posledním roce vyhledávat mezinárodní konfrontaci, aby se kluci postupně přibližovali k fotbalové špičce. Věřím, že nás i tento duel opět posílí. Zároveň je to velká událost pro celou fotbalovou rodinu v našem táborském regionu. Touto cestou bych rád všechny na toto atraktivní utkání pozval."

Utkání bude řídit trio mladých rozhodčích Matyáš Stuchlík, Matěj Říha a Lukáš Moudrý.